DANIEL WELLINGTON

En af de største succéer indenfor modeure de seneste år er urene fra Daniel Wellington. Tidløse og klassiske i deres enkle design og ofte med hans karakteristiske stribede signaturrem.

Historien bag mærket er som taget ud af en novelle. Grundlæggeren af urmærket, Filip Tysander, mødte på en af sine rejser en engelsk gentleman

ved navn - ja, du gættede det sikkert - Daniel Wellington. Fillip var ganske betaget af denne klassisk perfekte og sirlige herre, som var ærketypen på den steriotype engelske 

gentleman såvel hvad angik stil som måden han begik sig ibland andre mennesker. Dette kædet sammen med en helt speciel uhøjtidelighed omkring hans egen person var noget af det der inspirerede Filip Tysander da han grundlage urmærket Daniel Wellington.

Daniel Wellington

Især en ting var helt speciel ved denne engelske personlighed - han havde flere forskellige ure til forskellige lejligheder, men fælles for urene var, at han havde sat halvslidte nato remme på urene hvad enten der var tale om et dyrt Rolex eller et mere almindeligt hverdagsur.
Urmærket Daniel Wellington og den helt specielle stil blev lanceret i Sverige for blot et par år siden, og er på rekordtid blevet Sveriges bedst sælgende urmærke.

TrendyTime.dk er udvalgt som Autoriseret online Daniel Wellington forhandler, og har hele kollektionen repræsenteret her på siderne.

()

produkter efter side

  • My wishlists