Katalog

Producent v
LUMINOX

LUMINOX urene er udviklet til og i samarbejde med de anerkendte amerikanske flåde enhed, Navy Seals. Urene fra Luminox har den helt unikke egenskab, at de viser tiden selv om det har været mørkt i evigheder og uden at du behøver at trykke på en knap for at tænde for en luminator. 

Luminox blev grundlagt i 1989 af Barry Cohen og Richard Timbo og er den latinske betegnelse for ’lys om natten’ – sådan nogenlunde direkte oversat. Målet var, at lave sportsure der også var til at aflæse i dårlige lysforhold.

Luminox Navy SEAL uret er det ur, der gjorde Luminox kendt i verden over. I 1993 blev Nick North, Officer med ansvar for test og udvikling af Navy SEALs udstyr, bedt om at søge en mere pålideligt ur som kunne bruges på natlige missioner. Han fandt løsningen på en messe , hvor han opdagede Luminox . Han arbejdede med Cohen om at udvikle et ur specielt til dem og en revolution blev født. Efter at Luminox begyndte at levere ure til Navy SEALs , begyndte Luminox at markedsføre den samme model (3001 ) på det civile marked . Efter uret ret hurtigt blev en bragende succes, blev Luminox i 1999 kontaktet af US Air Force piloter, der flyver F- 117 Nighthawk kampfly. Luminox udviklede et ur til piloterne, og kontaktede Lockheed Martin og indledte et eksklusivt samarbejde om, at producere Lockheed Martin ure – Nighthawk serien var født. 

Luminox urene er et af de mest populære ure blandt de politi- og militærfolk der gerne vil have noget som kan holde, er let at aflæse, og som signalerer at man går ind for kvalitet. LUMINOX dækker over en serie af de vel nok mest populære militær- eller army ure. Langt de fleste af Luminox modellerne har ikke vanvittigt mange funktioner, men kan vise tiden selv under vanskelige forhold, og frem for alt - de kan tåle at blive brugt!!

TrendyTime er en af nordens førende forhandlere af Luminox ure. Hvis du vil have et fuldt og helt overblik over Luminox og alle de lækre modeller, kan du se hele 2013 kollektionen -her-

OG - skulle der mod forventning være ure imellem som vi ikke har på hylderne her i shoppen, kan vi helt sikkert skaffe dem hjem i en fart.

- Go' fornøjelse!!

Underkategorier

()

produkter efter side

  • My wishlists