Analyse af Citizen Eco-Drive ProMaster Dykkerur (37mm)

Citizen Eco-Drive ProMaster Dykkerur (37mm)

Denne anmeldelse handler om en detaljeret gennemgang og analyse af Citizen Eco-Drive ProMaster dykkerur, som er i en 37 millimeter version. Dette ur er en mindre version af et populært 44 millimeter dykkerur fra Citizen, men med mange af de samme specifikationer. Uret er designet til at være mere kompakt, men alligevel funktionelt og egnet til dykning med en vandmodstand på 200 meter. Det har en skruekrone, skruebagkasse, og Eco-Drive-teknologi, hvilket betyder, at skiven fungerer som et solpanel, der oplades af lys.

Vigtige funktioner inkluderer en mat sort urskive med lumen på indeksene, et sæt hænder, der er lignende, men mindre end den større version, og en orange minutviser. Uret har også et kapitelring, der matcher urskiven, en traditionel placering af kronen ved fire-tiden, og en datoindikator uden farvepassende baggrund. Urets bagside er let ætset med information, og det er antimagnetisk ligesom den større version.

Bezel-handlingen er beskrevet som meget stabil, og uret har et mineralglas. Prisen på uret er omkring 375 dollars, hvilket betragtes som rimeligt og muligvis endda billigere end den 44 millimeter version. Uret kommer med et dykkerrem af gummi og en generisk tryklås. Det nævnes, at uret faktisk måler omkring 36,2 til 36,4 millimeter, hvilket er lidt mindre end den annoncerede 37 millimeter.

SpecifikationCitizen Eco-Drive ProMaster 37mmCitizen Eco-Drive ProMaster 44mm
Diameter36.3 mm (estimeret)44 mm
Vandmodstand200 meter200 meter
UrværkstypeEco-Drive (solar)Eco-Drive (solar)
UrglasMineralglasMuligvis safirglas
LuminescensHøjHøj
Pris$375 (estimeret)Lidt højere end $375 (estimeret)
RemtypeDykkerrem af gummiDykkerrem af gummi
Kronens PlaceringKl. 4Kl. 4
DatoindikatorJaJa
AntimagnetiskJaJa
Bezel-handlingStabilStabil

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *