Bag kulissen: Atelier Wen viser kvaliteten af kinesiske urleverandører

Atelier Wen viser kvaliteten af kinesiske urleverandører

Kinesiske urproducenter har længe haft et blakket ry i horologi-verdenen, men det er noget, Atelier Wen ønsker at ændre på. Med deres serie af “Inside the Atelier” videoer på deres Youtube-kanal, inviterer de seerne med bag kulisserne hos kinesiske urleverandører og viser den fantastiske kvalitet, der rent faktisk bliver produceret i Kina.

Det er på høje tid, at vi stopper med at undervurdere Kinas evner inden for urproduktion. Atelier Wen ønsker at vise, at kineserne kan levere ure af høj kvalitet, både når det kommer til ingeniørarbejde, design og håndværk. Der er langt mere at beundre i kinesisk urproduktion end de fleste tror.

Robin Tallendier og Wilfried Buiron, medstifterne af Atelier Wen, fortæller med stolthed om deres besøg hos urleverandørerne og deler historier om det fantastiske arbejde, de udfører. Det er forfriskende at se en virksomhed, der er så engageret i at ændre den gængse opfattelse af kinesisk urproduktion.

Vi burde alle åbne vores sind og øjne for den kvalitet, der kommer ud af Kina, og Atelier Wen er en pioner inden for denne bevægelse. Lad os støtte dem i deres mission for at vise verden, hvad kinesiske urleverandører virkelig er i stand til. Lad os alle se “Inside the Atelier” og blive imponerede af det, vi finder. Kina er måske ikke kun “verdens fabrik”, når det kommer til kvantitet, men også en kilde til utrolig kvalitet.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *