Debatten om Certina DS Action GMT ‘Sprite’ – Er det et kopieringsforsøg eller en genistreg?

Certina har lanceret en ny grøn og sort version af DS Action GMT Powermatic 80 – Urban-linjen. Farvekombinationen, der minder om Rolex GMT Master, der populært kaldes Sprite, hjælper med at adskille mellem nat- og dagtimer ved at farve fra kl. 18 til kl. 6 i sort og de resterende 12 timer i grønt på [ … ]

Er dette en ægte designgenistreg eller blot et forsøg på at kopiere Rolex? Nogle mener, at Certina bør være mere originale og ikke forsøge at efterligne andre mærker, mens andre ser det som en smart måde at tiltrække opmærksomhed på.

Personligt synes jeg, at Certina har gjort en smart træk med denne ‘Sprite’-version af DS Action GMT. Farvekombinationen er smuk og funktionel, og det giver uret et unikt udseende. Man kan tydeligt se inspirationen fra Rolex, men jeg ser det som en opgradering snarere end en kopi.

Uanset hvad, er det altid spændende, når firmaer udfordrer hinanden og prøver nye ting. Certina DS Action GMT ‘Sprite’ skiller sig ud på markedet, og jeg ser frem til at se, hvordan fans og kritikere reagerer på dette nye ur. Er det et kopieringsforsøg eller en genistreg? Det er op til dig at afgøre.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *