Er Chronoswiss’ nye Delphis ur et uimodståeligt mesterværk eller en overpriced gimmick?

Chronoswiss har netop afsløret en ny version af deres ikoniske Delphis ur fra 1990’erne med en safirblå hånddekoreret guilloché urskive. Uret bliver produceret i et begrænset oplag på kun 50 stykker. Delphis-urene var, og er stadig, radikale i deres design og arkitektur med springende timer, retrograde minutter og en lille sekundviser i en under skive.

Spørgsmålet er dog, om dette nye Delphis ur er et uimodståeligt mesterværk eller bare en overpriset gimmick? På den ene side kan man ikke benægte, at Chronoswiss har formået at skabe et utroligt smukt og unikt ur med den hånddekorerede guilloché urskive. Det er tydeligt, at der er lagt stor omhu i hvert eneste detalje, og det er svært ikke at blive fascineret af urets komplekse og innovative design.

På den anden side er prisen på dette ur virkelig i den høje ende, og man kan ikke undgå at spørge sig selv, om det virkelig er pengene værd. Man kan finde lignende ure på markedet til en langt lavere pris, og spørgsmålet er derfor, om det virkelig er værd at investere så mange penge i et Chronoswiss Delphis ur.

Personligt synes jeg, at dette ur er et ægte mesterværk og en sand kunstværk på ens håndled. Ja, det er måske lidt dyrere end andre ure, men man får også en unik og håndlavet urskive, som ikke findes på mange andre ure. Hvis man er en ægte ur-entusiast og har penge til det, så vil jeg klart anbefale at investere i dette fantastiske Chronoswiss Delphis ur. Det vil bestemt ikke skuffe!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *