Lukrative bud på MoonSwatch-kasselæg driver prisen mod £40.000 – Er det det værd?

I den seneste tid har der været en voldsom budkrig omkring MoonSwatch kasselæg, som nu driver prisen mod vanvittige £40.000. Spørgsmålet er dog, om det virkelig er det værd?

Omega har skabt disse specielle kufferter, som hver indeholder alle 11 Mission to Moonshine Gold ure, og de bliver nu solgt via en Sotheby’s online auktion med det formål at indsamle penge til Orbis International, en organisation der bekæmper undgåelig blindhed og synstab rundt om i verden. Men er det virkelig nødvendigt at betale så mange penge for disse ure?

Jeg ved godt, at det er for velgørenhed, men er det ikke lidt absurd at byde så mange penge på noget, som i sidste ende “kun” er et ur? Måske skulle folk i stedet donere de penge direkte til Orbis International og dermed sikre, at pengene går direkte til formålet, i stedet for at betale en formue for et eksklusivt ur.

Personligt synes jeg, at det er lidt overkill at byde så mange penge på disse MoonSwatch kasselæg. Jeg ville hellere støtte organisationen direkte, i stedet for at betale en formue for et ur, uanset hvor eksklusivt det er.

Hvad synes du? Er det det værd at byde så mange penge på disse MoonSwatch kasselæg? Lad os høre dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *