Yema præsenterer ure til land-, sø- og luftløb

Yema har netop lanceret en kollektion af tre versioner af deres Urban Sport: Flyfgraf til flyvere, Yachtingraf til sejlere og Rallygraf til motorinteresserede. De deler alle den samme hexagonale stålkasse og integrerede jubilæum-armbånd (eller muligheden for læderremme i forskellige farver). Forskellene findes i urskiven og bezels. Den sorte og […]

Indlægget Yema har ure til land-, sø- og luftløb blev først vist på WATCHPRO.

Det franske urmærke Yema har netop præsenteret en spændende ny kollektion af ure, der er designet til land-, sø- og luftløb. Disse ure er perfekte til at matche enhver racerkulturs passion og stil.

Kollektionen, der hedder Urban Sport, består af tre forskellige versioner: Flyfgraf til flyvere, Yachtingraf til sejlere og Rallygraf til motorinteresserede. Alle versioner har det samme hexagonale stålkasse-design og integrerede jubilæums-armbånd. Hvis du ikke er fan af armbånd, kan du også vælge læderremme i forskellige farver.

Det, der adskiller de tre versioner, er urskivernes behandling og bezels. Således kan du vælge det ur, der bedst matcher din stil og interesse.

Urene er ikke kun elegante og stilfulde, men også yderst holdbare og præcise. Yema er kendt for sin høje kvalitet og ekspertise inden for urfremstilling, og de skuffer ikke med denne nye kollektion.

Uanset om du er en passioneret pilot, sejler eller motorinteresseret, vil disse ure være det perfekte tilbehør til dine eventyr. De vil ikke kun give dig et unikt og stilfuldt look, men også hjælpe dig med at holde tid og navigere nøjagtigt.

Så hvis du er på udkig efter et nyt ur til at opgradere din stil og understrege din passion for land-, sø- eller luftløb, skal du kigge nærmere på Yemas Urban Sport-kollektion. Disse ure vil helt sikkert imponere dig med deres kvalitet, design og funktionalitet.

Du kan læse mere om Yemas nye kollektion og se billeder af urene på deres hjemmeside. Gå ikke glip af muligheden for at få et ur, der er skabt til dit racingunivers – bestil dit Yema-ur i dag!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *